Download lagu Denny Caknan - LOS DOL Lirik Lagu Mp3

Denny Caknan - LOS DOL Lirik Lagu

Listen: 49

Duration: 05:26

MP3 size: 7.46 MB

Lirik Lagu LOS DOL Lirik Lagu oleh Denny Caknan :

LOS DOL Lirik Lagu

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel di setel
tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

Reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home