Download lagu DJ - LILAKNO LUNGAKU - LOSSKITA REMIX [TERBARU 2020] FULL BASS Mp3

DJ - LILAKNO LUNGAKU - LOSSKITA REMIX [TERBARU 2020] FULL BASS

Listen: 30

Duration: 05:14

MP3 size: 7.19 MB

Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU - LOSSKITA REMIX [TERBARU 2020] FULL BASS oleh DJ :

aku ora nyongko

bakal ngene akhire

dadi.. mlaku dewe-dewe

mergo tresno

ra iso di peksakno

ati ikhlas lan nrimo legowo

senajan kowe lungo

dongaku tetep iseh ono

mugo.. kowe tambah bahagio

mantepke atimu

kowe kudu percoyo

tanpo aku kowe tetep iso

mugo.. leh restune wong tuo

Reff :

lilakno lungaku

lurusno dalan mlakumu

ra bakal tak ganggu urusanmu

mlaku dewe-dewe

kowe wes karo liyane

mugo Gusti maringi restune

senajan kowe lungo

dongaku tetep iseh ono

mugo.. kowe tambah bahagio

mantepke atimu

kowe kudu percoyo

tanpo aku kowe tetep iso

mugo.. leh restune wong tuo

Reff :

lilakno lungaku

lurusno dalan mlakumu

ra bakal tak ganggu urusanmu

mlaku dewe-dewe

kowe wes karo liyane

mugo Gusti maringi restune..

mugo Gusti maringi restune..

mugo Gusti.. maringi restune.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home