Download lagu Lagu - Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [OFFICIAL] Mp3

Lagu - Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [OFFICIAL]

Listen: 18

Duration: 05:29

MP3 size: 7.53 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [OFFICIAL] oleh Lagu :

tembang iki tak gawe
 mung kanggo kowe
 sing paling tak tenani
 nganti saiki
 
 tumetese banyu moto iki
 sing dadi saksi
 sumpah lan janji
 sehidup semati
 
 sampai kapan kan kau buktikan
 tresno tulus yo mung kanggo awakku
 sampai mati kan ku pastikan
 mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
 
 cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
 tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
 
 tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
 sumpah lan janji sehidup semati
 
 sampai kapan kan kau buktikan
 tresno tulus yo mung kanggo awakku
 sampai mati kan ku pastikan
 mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
 
 sampai kapan kan kau buktikan
 tresno tulus yo mung kanggo awakku
 sampai mati kan ku pastikan
 mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
 
 cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
 tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku


Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home