Download lagu Lirik Lagu - Piye Kabarmu Sayang Mp3

Lirik Lagu - Piye Kabarmu Sayang

Listen: 10

Duration: 04:54

MP3 size: 6.73 MB

Lirik Lagu Piye Kabarmu Sayang oleh Lirik Lagu :

Loro rasane ati nganti ra biso lali
 Tresno tulus songko ati di laraniti
 Kowe janji tresno tulus songko ati
 Nyatane kowe nggawe loro ati
 
 Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
 Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
 Kowe ninggal aku pas sayang sayange
 Lungamu ninggal tatu ning atiku
 
 Tatu ning atiku loro rasane
 Nganti koyo di iris-iris rasane
 Mergo naliko aku sayang sayange
 Kowe mutus tresno cukup sakmene
 
 Keronto ronto ati rasane
 Koyo ra biso tak ibaratake
 Amung mergo masalah sing sepele
 Kowe nduwe tresno liyane


Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home