Download lagu Mp3 Lagu - Dalan Liyane Mp3

Mp3 Lagu - Dalan Liyane

Listen: 14

Duration: 04:25

MP3 size: 6.07 MB

Lirik Lagu Dalan Liyane oleh Mp3 Lagu :

Sopo sing kuat nandhang kahanan
 Sopo seng ora kroso kelangan
 Ditinggal pas sayang sayange
 Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
 Sopo sing kuat ditinggal lungo
 Sopo sing atine ora loro
 Kenangan sing wis tak lakoni
 Tak simpen ning njero ati
 Dewe wes ra dadi siji
 Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
 Pesenku mung siji, sing ngati-ati
 Isoku mung mendem esuk tekan sonten
 Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
 Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
 Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
 Isoku mung nyuwun mugo ora getun
 Cekap semanten maturnuwun
 Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
 Pesenku mung siji, sing ngati-ati
 Isoku mung mendem esuk tekan sonten
 Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
 Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
 Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
 Isoku mung nyuwun mugo ora getun
 Cekap semanten maturnuwun
 Isoku mung nyuwun mugo ora getun
 Cekap semanten maturnuwun


Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home