Download lagu Nella Kharisma - Aku Iki Sopo [OFFICIAL] Mp3

Nella Kharisma - Aku Iki Sopo [OFFICIAL]

Listen: 34

Duration: 04:39

MP3 size: 6.39 MB

Lirik Lagu Aku Iki Sopo [OFFICIAL] oleh Nella Kharisma :

aku iki sopo dudu sopo sopo
nanging atiku dadi loro
nyawang awakmu dilarani
neng ngarep moto iki
perih ati ra tego ngingeti

masiyo aku ora iso nduweni
awakmu sedih atiku melu perih

aku iki sopo dudu apa apamu
nanging ati iki
mendem perih
aku iso opo dudu apa apamu
awakmu isih sayang dek'e

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home