Download lagu Syahiba Saufa Ft. James AP - AKU RA MUNDUR (TEPUNG KANJI) Versi Koplo Lirik Lagu Mp3

Syahiba Saufa Ft. James AP - AKU RA MUNDUR (TEPUNG KANJI) Versi Koplo Lirik Lagu

Listen: 38

Duration: 05:20

MP3 size: 7.32 MB

Lirik Lagu AKU RA MUNDUR (TEPUNG KANJI) Versi Koplo Lirik Lagu oleh Syahiba Saufa Ft. James AP :

AKU RA MUNDUR (TEPUNG KANJI) Lirik Lagu

mas.. aku pingin cerito
tentang kita berdua
wong tuoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu..

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo..

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare..

Musik :

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan..

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku..

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home